Over mezelf

Het gezicht achter Samen Bewust Zwanger is Kim de Greef- Bijsterveld. In het dagelijks leven ben ik trotse moeder van een zoon en een dochter. 

Tijdens mijn eigen zwangerschappen heb ik zelf mogen ervaren hoe fijn het is als je goed voorbereid de bevalling in gaat. De zwangerschapscursus die ik destijds heb gevolgd gaf me rust en vertrouwen zodat ik met vertrouwen mijn bevalling in kon gaan. Dit wil ik graag ook aan jou overbrengen. Zodat je met een prettig gevoel terug kan kijken op een bijzondere gebeurtenis in je leven. Het bevallen van je kindje.

Na deze ervaringen heb ik mijn hart gevolgd en ben ik de opleiding voor zwangerschapscoach gaan volgen bij Mudra school voor zwangerschapsyoga in Amsterdam.

Met veel passie wil ik je gaan begeleiden tijdens je zwangerschap zodat je met vertrouwen je bevalling in kan gaan. Zodat je terug kan kijken op een positieve geboorte ervaring.

Naast dat ik dames begeleid tijdens de zwangerschap, ben ik ook prikkelcoach. Door jonge kinderen samen met hun ouders te begeleiden en te coachen, geef ik handvatten en inzichten om beter om te gaan met prikkels in het dagelijksleven. Waardoor baby’s en jonge kinderen weer terug in balans komen en zich weer kunnen gaan ontwikkelen. 

Graag ontmoet ik je in één van mijn lessen.

 

Lieve groetjes,

Kim 

Opleidingen en Cursussen:

2022:

Prikkelcoach  onderleiding van Drs. Karin Janssen.

2021:

Afwijkend gedrag bij baby’s en jonge kinderen m.b.t. Hechting.

2020:

Zwangerschapscoach en postpartumbegeleiding te Amsterdam.

Shantala Babymassage te Amsterdam.