Reviews

 Kim weet op een hele prettige, rustige en duidelijke manier de oefeningen over te brengen. Door de herhaling van oefeningen (net in een andere vorm) maakt zij je bewust van je ademhaling en verschillende manieren om je door de bevalling heen te helpen.

Ik vond de yogalessen een mooie mix tussen ontspanning en informatief. Tijdens de lessen kregen we nuttige informatie over de bevalling, de zwangerschap en praktische tips voor de ademhaling.

Daarnaast was het ook altijd een uurtje ‘jij en je baby’. Vooral de ontspanningsoefening op het einde vond ik heerlijk, waarin je echt even in jezelf keert en je samen bent met je kindje!

De gevolgde cursus heeft mij enorm geholpen tijdens mijn bevalling. Met name bij het opvangen van de weeën door de ademhalingsoefeningen. Doordat we dit veel geoefend hebben en op verschillende manieren, kon ik de voor mij meest prettige manier van weeën opvangen toepassen en was ik zeer ontspannen. Doordat ik zo ontspannen was, ging de bevalling ontzettend vlot.

Ook de informatie die we tijdens de lessen hebben gekregen kon ik linken aan de fases van de bevalling, waardoor je ook meer ontspannen de bevalling ingaat.

De sfeer tijdens de cursus was fantastisch! Er was ruimte voor je eigen verhaal, om vragen te stellen, maar ook om te lachen! Ik ging elke week met veel plezier naar de les toe.

Anne van Weert - Boonen

September 2021

Hoi Kim,

Ons zoontje is met een hele snelle bevalling geboren. Mijn ontsluiting verliep erg snel. Ik ben blij dat ik jou tips en technieken toe heb kunnen passen. Hierdoor kon ik rustig blijven en de weeën opvangen. De cursus heeft hier zeker in geholpen en kan ik terug kijken op een positieve ervaring. Dankjewel!

Mirjam

Februari 2022

Toen ik met 32 weken zwangerschap de cursus bij Kim begon had ik geen idee wat ik kon verwachten. Ik hoopte veel handvaten mee te krijgen om zo de bevalling met meer zekerheid in te gaan en vooral géén zweverige-puf-cusus. Gelukkig was de ervaring erg prettig en kregen we alle handvaten die we nodig hadden! Dankzij de tips en kennis van Kim zijn we met veel (innerlijke) kracht de bevalling in gegaan.
De papa in spe heeft mij daar goed in geholpen, ook dankzij de specifieke tips die de papa’s kregen tijdens de partnerles.
Iedere dinsdagavond voelde als een fijne avond uit waar we veel leerde over de bevalling en het lichaam, maar ook kregen we diverse ademhalingsoefeningen en maakte we ons lijf soepel met yoga oefeningen. De laatste les was voor mij met ruim 37 weken wat perfect uit kwam, want een week later was onze zoon geboren.
Kim is de rust zelfde. Ze is erg behulpzaam en staat ook buiten de lessen voor je klaar.  Al met al een fijne ervaring!
Robyn Pierson

Juni 2022

Hoi Kim

De bevalling is vlot en voorspoedig verlopen. Het ging zo goed en snel dat ons Dochtertje thuis is geboren. Daar heeft de zwangerschapsyoga zeker bij geholpen! Nog bedankt daarvoor 🙂

Lisanne vd Velden

Juli 2021

Deze zwangerschapscursus is veel meer dan ik van te voren had gedacht. Iedere week had ik door de oefeningen toch het idee dat ik verantwoord gesport had. Met de combinatie van  informatie, tips en ademhalingstechnieken is de cursus niet alleen zwangerschapsyoga maar echt een voorbereiding op mijn bevalling. Nu heb ik handvatten hoe ik kan ontspannen tijdens mijn weeën en hoe mijn man kan helpen tijdens de bevalling.
Anne

Mei 2023

Hoi Kim,

Bedankt voor je lieve kaartje!

Ik wil je nog bedanken voor de fijne cursus. Ik heb echt veel aan gehad (complimenten in het ziekenhuis gehad over mijn ademhaling, dus de oefeningen waren top.) en vond elke dinsdagavond zo fijn. Dankjewel en wie weet tot ziens! 

Loes

Juni 2023

Hoe heb je de zwangerschapscursus ervaren?
Als heel erg prettig en positief ervaren. De cursus was laagdrempelig, leerzaam maar ook persoonlijk en gezellig.
Ook heeft de cursus me zeker geholpen tijdens de bevalling. Het puffen en persen lukte me best goed doordat ik tijdens de cursus geleerd heb hoe dit te doen. Ook wist ik wat ik wel en niet wilde en is de bevalling daardoor verlopen zoals ik wilde. Ik was goed voorbereid en had er vertrouwen in. Mijn man wist goed hoe hij mij kon ondersteunen.
De sfeer van de cursus was gezellig en laagdrempelig. Fijn om een cursus te volgen met meiden die ongeveer net zonder zwanger zijn.
Lotte

December 2021